fremmerlasse.dk

Pris til Lasse Kellerup

Pris til Lasse Kellerup

Jeg har fået BK Frems Support specialpris 2012. Mange tak.

Den er uddelt 23. februar 2013.

Herunder er uddrag fra BK Frem Support.dk:

Den 23. februar 2013 holdte BK Frem Support fest i Boldklubben Frems lokaler der til anledningen var pyntet flot op. Omkring 40 feststemte supportere havde tilmeldt sig.
Toastmaster Peter Lyngberg bød velkommen på BK Frem Supports vegne efterfulgt af velkomstdrink og glæden ved at gense hinanden i løbet af denne lange vinterpause.

I stedet for en årets supporter 2012, blev der uddelt en specialpris som gik til supporter Lasse Kellerup for hans video af saksesparksmålet i Birkerød der gjorde Boldklubben Frem verdenskendte. Lasse kunne desværre ikke selv være til stede, så Jakob Køhler modtog prisen på Lasses vegne, men Lasse havde dog indspillet en herlig video i sit fravær som kan ses på dette link: 

Årets spiller 2012, gik som tidligere nævnt til Jakob Køhler. Nomineringen og kåring sker bl.a. ud fra antallet af stemmer til "dagens fremmer" gennem hele året, så husk og stem på dagens fremmer i foråret også, det koster kun en 10’er og pengene går til en glad aften for spillertruppen.

Herunder er et link til BK Frem's hjemmeside og artiklen der handler om festen og uddelingen. Ved samme lejlighed blev Jakob Køhler kåret til årets spiller i Frem 2012. For at læse det hele:

Der er ikke indlagt nogen video

Nyeste kommentarer

18.11 | 22:11

Kære alle 3.....I er de bedste....elsker Jer. Far.

16.11 | 11:50

jeg synes det er en rigtig god side og jeg kan ikke tro at du er ham i billedet....

25.08 | 20:41

Fed side, en ægte klub med ægte fans!

12.04 | 02:15

Jeg savner og elsker Jer Dunja og Wilja :)