fremmerlasse.dk

Fangruppering overtager 2. divisionsklub

Påskekup i Boldklubben Frem

Mange turbolente år i Frem tager nu en ny drejning

Pga. økonomiske problemer i Boldklubben Frem overtager fangrupperingen Paulis Rødder Boldklubben Frem.

I en kort pressemeddelelse til TV2, DR og landets store aviser fremlægger gruppens talsmand de nye planer om fremtiden i den gamle Valbyklub.

"....i og med at økonomien var ved at være meget stram igen og bestyrelsen i BK Frem var ved at gå lidt død i det, så opstod kontakten og ideen om at vi overtog styringen" lyder det i pressemeddelelsen. Og videre: "Man kan sige...vi kommer jo også med en stor pose penge. Socialdemokraterne kommer til at være ny trøjesponsor med et stort A på alle spillertrøjer. Henrik Sass Larsen indtræder evt. også som sponsorbestyrelsesmedlem, men det ligger ikke helt fast". 

Den nye fremtrøje med premiere til første hjemmekamp 6. april mod Svebølle.

Ved samme lejlighed ændres fremtrøjen og de blå striber fjernes. Men selve frem logoet får dog lov at bevare sin nuværende form.

"Vi lægger bestemt ikke skjul på at vi har visse sympatier i retning af den røde fløj i dansk politik".

Vi har rigtig mange planer med Frem, bl.a. ændres stadionnavn til Revolution Park og gratis entre mod forevisning af fagforeningskort/medlemskab. Det vil også skabe opmærksomhed og tiltrække gode arbejdere fra hele Storkøbenhavnsområdet. En af de helt store tanker vi har...det er at registrere Frem på Børsen. Men det er noget vi skal have en god lang diskussion om med græsrødderne. Det er jo klart en kapitalistisk vej at gå....men vores sponsor og venner i Socialdemokraterne mener at det er den rigtige vej at gå. Modsat så er holdningen blandt mange af de menige Paulis Rødder at vi skal dele alt op. Altså sådan at hvert medlem har 10 stadionsæder, 2 bolde, 1 hjørneflag og omklædningsrummet hver 3. weekend. Vi vil i det hele taget inddrage alle i det som vi herude kalder familien Frem i fremtidens beslutninger. Det gælder såvel de hjertevarme mennesker i forældreforeningen, som gør et kæmpe arbejde for ungdommen i Frem, men også danmarks ældste supporterklub BK Frem Support. Dette i erkendelse af den fodboldfaglige kompetence og grænseløse kærlighed som disse supportmedlemmer har til Boldklubben Frem".

Jakob Køhler retur til Frem?

Jakob Køhler som nu er i FC Fredericia

"Vi har også seriøse forhandlinger med FC Fredericia om at hente Jakob Køhler retur. Med deres nederlag til VB Kolding er FC Fredericias oprykningschancer væk allerede nu og er reelt tættere på nedrykning end oprykning. Med vores overtagelse i klubben og den kommende opblomstring økonomisk og sportsligt, kan Jakob godt se perspektiverne. Jeg siger ikke at vi overhaler Hvidovre i denne sæson, men oprykningen til 1. division er stensikker næste år. Jakob har været meget glad for sin tid i Frem og glæder sig allerede til at komme retur. Det er få detaljer der mangler at komme på plads, så fansne kan godt forberede sig på et gensyn med Jakob".

Senest Boldklubben Frem var på verdenskortet var netop med Ninja målmanden Jakob Køhler i september 2012, hvor han scorede et utroligt saksesparksmål for den traditionsrige klub. Dette mål blev også optaget af en af klubbens mange dedikeret fans. (Herunder er et link til saksesparksmålet).

Som afslutning i meddelelsen lyder der et tak til den afgående bestyrelse: "Vi vil gerne sige et stort tak til den afgående bestyrelse og har fået lovning på, at vi kan trække lidt på deres arbejdskraft og kompetencer. Så det er fint. Det er meget nyt det hele og der kommer mere information når vi overtager officielt tirsdag efter påske".

Her er et link til Paulis Rødder facebook gruppe, hvor der snarest forventes nyt om overtagelsen: http://www.facebook.com/Paulisrodder

Nu, med fanovertagelsen af klubben, vil Boldklubben Frem sikkert igen blive samtalestof blandt fodboldfans alle vegne, som klubben hvor fansne sætter dagsordenen. 

Offentliggjort 1. april 2013.

Opstartsmøde med Trænerteamet

23. marts 2013. BK Frem Supports årlige opstartsmøde med Henrik Jensen og Martin Jeppesen.

Kanalsport interviewer Lasse Kellerup

Kanalsport snakker med mig vedr. saksemålet. September 2012

Nyeste kommentarer

18.11 | 22:11

Kære alle 3.....I er de bedste....elsker Jer. Far.

16.11 | 11:50

jeg synes det er en rigtig god side og jeg kan ikke tro at du er ham i billedet....

25.08 | 20:41

Fed side, en ægte klub med ægte fans!

12.04 | 02:15

Jeg savner og elsker Jer Dunja og Wilja :)