fremmerlasse.dk

Aprilsnar 2015

BSV klager over Frem

Sportschefen i BSV. Den anerkendte og meget dygtige sportschef Claus Holmegaard Larsen er urolig over arbejdsforholdene i Valby Idrætspark og går sammen med spillernes forældre til arbejdstilsynet.

Claus Larsen udtaler: "Lydniveauet er ulideligt højt. Deres fans råber og skriger som sindssyge og nogle gange buher de af os. Vi er meget i tvivl om vi vil stille op til det. Især spillernes forældre er bekymret. Det er en sag for arbejdstilsynet. Forældrene til vores spillere er indflydelsesrige personer og de vil curle deres børn videre. Også på fodboldbanen."

Det lyder lidt som en dårlig undskyldning for ikke at komme til en svær udekamp?

"Tjaa, det kan du godt sige, men fakta er, at flere af vores spillere har grædt efter at Fremfans har råbt grimme ting efter dem og den primitive adfærd breder sig også til fremspillerne. Senest var der jo sagen med fremspilleren der råbte ad vores bolddreng i lang, lang tid og ikke ville sige undskyld bagefter. Et meget væmmeligt overgreb!"

Men det viste sig jo at være løgn.

"Men ehh, deres spillere skyder også hårdt! Jeg vil faktisk sige at de tyrer og i sidste kamp fik en af vores spillere bolden lige på låret. Han græd og havde et mærke i 3 dage. Og bare se på hvordan det gik Holbæk i søndags og de er meget bedre end os! Nej, det er ikke sjovt for os at skulle spille imod Frem. Vi føler ikke, at vi har en chance inde i Valby Idrætspark i morgen. Vi har aldrig vundet over Frem og det virker helt meningsløst at tage helt til København og gennemleve alt dette for ingenting. Al den larm, deres tyrerskud og en gigantisk røvfuld. Det er en spildt dag, når man i stedet kunne drikke hvidvin i solen og gå spadseretur på Strandvejen."

Interviewet med BSV's Claus Holmegaard Larsen(Sportschef) blev gennemført onsdag d. 1. april 2015. Lagt på nettet kl. 12.00 1/4.

Nyeste kommentarer

18.11 | 22:11

Kære alle 3.....I er de bedste....elsker Jer. Far.

16.11 | 11:50

jeg synes det er en rigtig god side og jeg kan ikke tro at du er ham i billedet....

25.08 | 20:41

Fed side, en ægte klub med ægte fans!

12.04 | 02:15

Jeg savner og elsker Jer Dunja og Wilja :)